Bil utstillinger

Motorfestival Stryn har et stort spekter av bil utstillinger på festivalen. Her er entusiaster av alle sjangere velkommen til en helg spekket med alt fra Gatebil, Amcar, Veteran, MC, ny bil og brukt bil +++
Dette er møteplassen for all som har eller er interessert i motor og biler.

Gatebil

I samarbeid med Stryn Gatebilklubb har vi eget utstillingsområde for gatebil. Meld på ved innsjekk fra kl.10.00 lørdag 1. juni. Utstillingen avsluttes med bil parade igjennom hovedgaten i Stryn sentrum.

Amcar

Vårens vakreste i samarbeid med Amcar Stryn. Vi inviterer til utstilling av Amcar som en del av Motorfestival Stryn.
Meld på ved innsjekk fra kl.10.00 lørdag 1. juni. Utstillingen avsluttes med bil parade igjennom hovedgaten i Stryn sentrum.

 

Veteran bil

Vi tar i mot utstilling av veteran bil i alle mulige varianter med glede. Kom til Stryn fra kl.10 og utover. Sjekk inn ved ankomst.

MC

Vi er ikke like store på MC som på bil men alle er hjertelig velkommen med liten, stor, gammel eller ny. Kom til Stryn fra kl.10 og utover. Sjekk inn ved ankomst.

Ny Bil

Motorfestival Stryn har en av regionens største utstilling av nye biler. De aller fleste bill merker er representert med ca. 15. forhandlere som er til stede med spennende nyheter.
Vil du eller din bedrift ha utstillingsplass? meld på til Ove Aarskog tlf: 918 62 0021 eller ove@fjordingen.no