Billetter – KONSERT

Motorfestival Stryn med tradisjonell ute-konsert på Per Bolstad Plass midt i Stryn sentrum. I år har vi gleden av å invitere til konsert med Staysman, Carina Dahl, begge med band, og DJ Strøm.
Alt ligger tilrette for en fantstisk kveld.
Kjøp billetter her. NB! Lurt å kjøpe billetter i tide.

Carina Dahl

Norges dronning av festmusikk har utmerket seg med sine humoristiske dansbare låter – og som eneste kvinne i denne sjangeren. I tillegg til å være en av Norges mest synlige artister på b.la TV programmer som Kompani Lauritzen, så lå låta hennes ”Best på fest” lå 10 uker på topp 10 lista i Norge, og er fortsatt en av de mest streamede låtene i landet, sammen med flere av hennes andre låter. Nylig ble Carina Spellemanns-nominert som eneste kvinne under sjangeren festmusikk for å ha utmerket seg enormt i denne sjangeren de siste årene. Hun tok også en solid 3.plass i jubileumssesongen av Stjernekamp og viste seg å være en av de mest allsidige artistene med stor troverdighet innen ulike sjangere. Carina leverer et dynamisk show med fullt band, så her blir det både trøkk og litt sårbarhet – og en energi som er til å ta og føle på.

Staysman

Staysman er en av landets mest profilerte artister og underholdere – en ekspert på festmusikk og god stemning! Med over 15 års turné-erfaring og en bred folkelig appell, har han bergtatt publikum over det ganske land. Sammen med sitt 6-manns band og en pyro- og konfettirigg uten sidestykke, er Staysman sine konserter utvilsomt en uforglemmelig opplevelse for ethvert publikum!
Med kjente låter som «20 kg ekstra», «Muggene er megasvære» og «Trenger en mann», har Staysman etablert seg som en solid hit-leverandør.
Sammen med et samkjørt og proft band spiller artisten Staysman konserter året rundt. Overalt de turnerer meldes det om utsolgte hus og elleville publikummere. Oppskriften sies å være 100% allsang, 100% konfetti og 200% rølp! 

NB! V18 år.